Lift – onze expertise

Expertise
Onze kennis van verticale transporttechniek, wet- en regelgeving en de markt, is de basis van onze dienstverlening. Medewerkers met tientallen jaren ervaring in deze sector moeten hiervoor garant staan.

Onze diensten
Wij adviseren voor zowel nieuwe als bestaande installaties. Bij bestaande installaties geven wij advies over beheer, onderhoudscontracten, renovaties, moderniseringen, aanbesteding, gevolgen van nieuwe wetgeving en kostenprognoses. Het opstellen van lastenboeken en afchecken van de aangeleverde offertes is hiervan een integraal deel.

Doel
Het doel van onze adviezen is om analyses te maken van nieuwe of renovatieprojecten om de klant te helpen een gefundeerde keuze te kunnen maken. Analyses aangaande onderhoudscontracten en de mogelijke opties behoord tevens tot onze taken.

Missie
Als onafhankelijk lifttechnisch adviesbureau zijn wij de schakel tussen opdrachtgever en leverancier.

Naast het omzetten van praktische eisen van opdrachtgevers in duidelijke adviezen, zien wij het nadrukkelijk als onze taak om kosten te beheersen. Het is onze inzet om uiteindelijk een besparing bereiken.

Onafhankelijk advies
Optitech is geheel zelfstandig en onafhankelijk van fabrikanten en onderhoudsbedrijven. Beheersmaatchappijen, syndicussen, leveranciers van liftinstallatie en/of keurende instanties kunnen gebruik maken van onze diensten. Binnen een project werken wij uitsluitend voor één partij.