NSX1000/2000

Ontdek de nieuwe bedrijfscommunicatieserver
Elk bedrijf heeft zijn eigen communicatiebehoeften: op verschillende manieren contact maken met klanten, op verschillende plaatsen en met uiteenlopende apparaten. Daarom hebben de mobiele en verspreid werkende medewerkers van nu een communicatieoplossing nodig die voorziet in de behoeften en verwachtingen van hun klanten, wanneer deze zich ook maar voordoen.
Met behulp van de KX-NSX kunnen bedrijven een perfecte totale klantervaring bieden door gebruik te maken van de nieuwe generatie communicatiesystemen die zijn afgestemd op de flexibele werknemers van nu en de steeds hogere eisen van de klant. Dus of u nu medewerkers hebt die op verschillende plaatsen werken binnen het gebouw, nieuwe medewerkers toevoegt, een nieuw kantoor opzet, een helpdesk begint of medewerkers in staat wilt stellen van thuis uit te werken, de KX-NSX past zich eenvoudig aan uw behoeften aan.
Back-up en ondersteuning wanneer u die maar nodig hebt
Er wordt een automatische systeemback-up geactiveerd, dus als de primaire eenheid uitvalt, wordt een secundaire eenheid naar voren geschoven als werkend systeem. Dit biedt een zeer flexibele service ter ondersteuning van de cruciale communicatie van uw bedrijf.
Met behulp van de cloudservice van Panasonic kunnen onderhoud en service op afstand worden uitgevoerd, zodat u te allen tijde van waar dan ook het systeem snel kunt herstellen.

Zorg dat u er altijd bent voor uw klanten wanneer zij u nodig hebben.

Communiceer met klanten, waar u ook bent. Dankzij een draadloos systeem met meerdere zones kunt u overal gesprekken voeren via verschillende apparaten. U kunt tijdens een gesprek zelfs wisselen tussen uw bureautelefoon en een mobiele telefoon.
Sluit mobiele apparaten aan als kantoortoestellen met hetzelfde nummer, voor efficiënt beheer en een naadloze klantenservice.  Aanwezigheidsbeheerfuncties, chat- en videogesprekfuncties bieden meer mobiliteit en flexibiliteit.

Bedrijfscommunicatie samenvoegen
Verbeter de efficiëntie en stel gebruikers in staat onbeperkt en effectief van hulpmiddelen gebruik te maken met de UC Pro-ondersteuning van Panasonic, videocommunicatiefuncties, een ingebouwde callcenterfunctie, koppeling van partnertoepassingen en nog veel meer.
Volg bellers in real time om inzicht te krijgen in lokale problemen en deze te verhelpen. Produceer gespreksrapporten en sla deze op een externe server op om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de klantenservice te verbeteren.

Wat voor communicatie past bij uw bedrijf?
Ongeacht het soort communicatie dat u nodig hebt voor uw bedrijf, biedt de KX-NSX-serie van Panasonic gebruikers een breed scala aan mogelijkheden en functies afgestemd op uw werknemers.